Bert Bimmel Makelaardij

(0118) 41 40 14
Mail Bert

Verkoop Ketelmakerij fase 2 in volle gang!

De verkoop van het nieuwe aanbod in Ketelmakerij is volop in uitvoering. Van de 23 Eengezinswoningen en één woon-werkwoning zijn er nog 2 beschikbaar.  Zorg dus dat je erbij bent! Bert Bimmel Makelaardij, Badhuisstraat 16 te Vlissingen.

Informatie & afwerking

De verkoopprijzen starten vanaf  € 250.000,- vrij op naam. Een volledig informatiepakket kunt u ophalen op het kantoor van Bert Bimmel Makelaardij. Een mailtje is genoeg om de informatie digitaal toegestuurd te krijgen. Alle woningen zijn standaard voorzien van modern sanitair van Villeroy & Boch, een complete keuken van Bruynzeel, PV panelen op het dak en een privé parkeerplaats op het binnenterrein.

Stoer en maritiem wonen

Het aanbod van fase 2 ligt, net als de woningen van fase 1, in het fraaie carré-vormige complex van Ketelmakerij. De woningen liggen rondom het afgesloten privé parkeerterrein. Aan jou de keuze welk woningtype bij je past en in elk geval woon je altijd aan of dicht bij Het Dok in de stoere, maritieme sfeer van het Scheldekwartier. Een unieke woonlocatie vol historie.

Blok D zeven eengezinswoningen

Het kleinschalige blok D ligt aan de gezellige Hellingbaan bij Het Dok. Bij blok D springt de pleinachtige setting aan de voorzijde eruit; een plek waar je heerlijk kunt ontspannen en waar de kinderen veilig spelen.

De woningen zijn daarnaast wat dieper dan de woningen in blok A1 zodat er meer dan voldoende leefruimte is voor jou, je huisgenoten en je bezoek. Blok D biedt veel woongenot op een fijne locatie in een gave woning. Leuk detail: in de gevel is op speelse wijze Zeeuws kant verwerkt.

Blok A1 16 eengezinswoningen

De woningen in blok A1 hebben een zonnige achtertuin op het zuiden. Hier geniet je van een gezellige BBQ of lees je in de zon een boek aan het einde van een drukke werkdag.

De woningen zijn breder dan de woningen in blok D en bieden nét die extra ruimte zodat je royaal en net iets makkelijker je interieur kwijt kunt. De uitstraling van de woningen laat niets te wensen over: ze zijn robuust van uitstraling en het Zeeuwse kant op de gevel is die knipoog naar het rijke verleden van Vlissingen.

Wonen en werken onder één dak

De woon- werkwoning is inmiddels door een enthousiaste koper verworven en krijgt een mooie representatieve invulling.

Website

Op deze website zullen we de komende maanden steeds actuele informatie geven.

Vragen?

Neem dan contact op met Bert Bimmel makelaardij. Zij helpen je graag verder. Zit je overdag wat lastig? Periodieke inloopavonden bieden daarvoor een prettige oplossing.

Terug naar overzicht