Bert Bimmel Makelaardij

(0118) 41 40 14
Mail Bert

Start verkoop Ketelmakerij fase 2!

Op 19 en 20 december start de verkoop van het nieuwe aanbod in Ketelmakerij. 23 Eengezinswoningen en één woon-werkwoning. Zorg dat je erbij bent! Bert Bimmel Makelaardij, Badhuisstraat 16 te Vlissingen. Woensdag 19 en donderdag 20 december tussen 19.00 en 20.00 uur.

Informatie & afwerking

De verkoopprijzen starten vanaf  € 250.000,- vrij op naam. Op 19 en 20 december kun je de volledige prijslijst bij Bert Bimmel ophalen. Ook hebben wij natuurlijk een inschrijfformulier en tekeningen voor je gereed. Alle woningen zijn standaard voorzien van modern sanitair van Villeroy & Boch, een complete keuken van Bruynzeel, PV panelen op het dak en een privé parkeerplaats op het binnenterrein. De inschrijving voor een woning start op 19 december, toewijzing vindt plaats op volgorde van binnenkomst.

Stoer en maritiem wonen

Het aanbod van fase 2 ligt, net als de woningen van fase 1, in het fraaie carré-vormige complex van Ketelmakerij. De woningen liggen rondom het fijne privé parkeerterrein. Aan jou de keuze welk woningtype bij je past en in elk geval woon je altijd aan of dicht bij Het Dok in de stoere, maritieme sfeer van het Scheldekwartier. Een unieke woonlocatie vol historie.

Blok D zeven eengezinswoningen

Het kleinschalige blok D ligt aan de gezellige Hellingbaan bij Het Dok. Bij blok D springt de pleinachtige setting aan de voorzijde eruit; een plek waar je heerlijk kunt ontspannen en waar de kinderen veilig spelen.

De woningen zijn daarnaast wat dieper dan de woningen in blok A1 zodat er meer dan voldoende leefruimte is voor jou, je huisgenoten en je bezoek. Blok D biedt veel woongenot op een fijne locatie in een gave woning waar in de gevel op moderne wijze Zeeuws kant verwerkt is.

Blok A1 16 eengezinswoningen

De woningen in blok A1 hebben een zonnige achtertuin op het zuiden. Hier geniet je van een gezellige BBQ of lees je in de zon een boek aan het einde van een drukke werkdag.

De woningen zijn breder dan de woningen in blok D en bieden nét die extra ruimte zodat je royaal en iets makkelijker je interieur kwijt kunt. De uitstraling van de woningen laat niets te wensen over: ze zijn robuust van uitstraling en het Zeeuwse kant op de gevel is die knipoog naar het rijke verleden van Vlissingen.

Wonen en werken onder één dak

De woon- werkwoning is uniek en combineert het beste van wonen en werken onder één dak. De commerciële ruimte is zeer royaal en biedt een zee aan ruimte om te werken op een strategische locatie in Vlissingen.

In de werkpauze geniet je in het zonnetje op een bankje aan Het Dok. Op de begane grond van deze woning zit de commerciële ruimte en je loopt via de sfeervolle tuinkamer naar de achtertuin. Een unieke plek om tot rust te komen. Op de eerste verdieping bevindt zich de woonkamer met terras en complete keuken.

Aan bergruimte geen gebrek, want op de eerste woonlaag is een royale berging/ techniekruimte. De woonlaag daarboven voorziet in drie ruime slaapkamers. Een unieke woning met heel veel mogelijkheden voor werk en privé!

Website

De komende week zullen we de website aanvullen met alle beschikbare informatie over de woningen in fase 2. Houd de komende week dus de website in de gaten en we brengen je op de hoogte wanneer er nieuwe informatie op staat.

Vragen?

Neem dan contact op met Bert Bimmel makelaardij. Zij helpen je graag verder. Wij zien jou graag op woensdag 19 december of op donderdag 20 december tussen 19.00 en 20.00 uur.

Terug naar overzicht