Bert Bimmel Makelaardij

(0118) 41 40 14
Mail Bert

Kopersinterview

Als projectontwikkelaar en makelaar is niets leuker dan het delen van je visie met een potentiële koper. De Kadewoningen in Ketelmakerij zijn speciaal ontwikkeld om de historische en industriële sfeer door te vertalen. De stoere uitwerking is een knipoog naar het maritieme en het dakterras kon uiteraard niet missen in de provincie met de meeste zonuren.   De koper die onze visie beter dan wie dan ook begreep was de familie Spreij. We hebben Jessica een paar vragen gesteld om erachter te komen waarom zij met haar gezin zo graag in Ketelmakerij wil wonen:

Wie ben jij?

“Als echte Zeeuwse opgegroeid in Middelburg met grootouders woonachtig achter scheepswerf Damen - beter bekend als De Schelde - ben ik met het maritieme opgegroeid. Het maritieme is iets wat je met de paplepel ingegoten krijgt als je in Vlissingen woont. Het is onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Mijn man werkte bij de Marine en was in Vlissingen gestationeerd. Door het project van de patrouilleschepen hebben wij elkaar leren kennen en hij heeft me zelfs ten huwelijk gevraagd op het patrouilleschip “Zeeland”. Ik hoef dus niet meer uit te leggen dat het maritieme écht in m’n bloed zit.”

Waarom heb je gekozen voor een Kadewoning?

“Toen ik hoorde via een collega die een folder had meegenomen op de woonbeurs Vlissingen vorig jaar wist ik het zeker, ik moest hier gaan wonen! De Kadewoningen zijn precies hetgeen waar we naar op zoek waren. De ruimte, de stijl, de foto’s van vroeger en hoe het er toen uit zag, daar hebben we voor gekozen. Dit is het gewoon!

Wonen op de werf, onze familie en de kennissen die er werken of er gewerkt hebben. Je komt er thuis. Én je staat binnen een mum van tijd op het strand.”

Waar kijk je het meest naar uit straks in Ketelmakerij?

“Naar de zomermaanden! Je zit lekker dichtbij strand en het bruist dan in Vlissingen. Zo heb je het Bevrijdingsfestival en Cuisine Machine op het terrein Machinefabriek. De Timmerfabriek en De Lasloods voor de zomerfeesten. Naast dat er zoveel leuke zomerfeesten zijn is het natuurlijk ook heerlijk om op het dakterras te zitten, vinden we echt geweldig! En als het te warm wordt kunnen we in de tuin afkoelen, van het bakken zijn we niet echt, dus het is fijn dat je kan kiezen tussen zon en schaduw.”

Waarom moeten mensen in Vlissingen komen wonen?

“We zijn de provincie met de meeste zonuren en er is hartstikke veel om te doen! Kom deze kant op en beleef het maritieme!”

Jessica Spreij-Sinay (38)
Wim Spreij (32)
Yaiza (12)
Izàrra (3)

Terug naar overzicht