Bert Bimmel Makelaardij

(0118) 41 40 14
Mail Bert

Inloopavonden 2019

Vanwege de aanloop en de interesse in de woningen van Ketelmakerij organiseren we extra inloopavonden in 2019. Tot en met het einde van het eerste kwartaal, organiseren wij iedere twee weken een inloopavond. U kunt dan bij ons terecht voor al uw vragen over het wonen in Ketelmakerij en vragen naar het beschikbare woningaanbod. Het kan ook zijn dat u specifieke vragen heeft. Dus overweegt u een woning te kopen in Ketelmakerij? Bezoek dan onze inloopavonden.

Inloopavond iedere twee weken

 

De inloopavonden vinden steeds plaats op donderdag: 7 februari, 21 februari, 7 maart, 21 maart, 4 april en 18 april.

19.00-21.00 uur bij Bert Bimmel makelaardij, Badhuisstraat 6 (Vlissingen). Kom langs. De koffie staat klaar!

Bestemmingsplan en omgevingsvergunning

 

Wij kunnen u inmiddels goed nieuws brengen over het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning. Deze zijn resp. 11 en 12 oktober jl. door de gemeente vastgesteld c.q. verleend.

De bouw van Ketelmakerij start naar verwachting in het tweede kwartaal van 2019. De start van de bouw is mede afhankelijk van het tijdig behalen van het voorverkooppercentage. De kopers van een woning of appartement worden zodra het voorverkoppercentage behaald is, persoonlijk geïnformeerd.

Beschikbaar aanbod


Kijk hier op de website voor het beschikbare aanbod. Oriënteer u en stel uw vragen op de inloopavond. Wist u al dat alle woningen en appartementen in Ketelmakerij standaard zijn voorzien van een keuken van Bruynzeel en modern sanitair van Villeroy & Boch? 
Na oplevering bent u heel snel woonklaar en het grote genieten kan beginnen.

 

 

Terug naar overzicht