Aanbod

Het nieuwe woongebied van Ketelmakerij komt te liggen naast de historische Machinefabriek, pal aan het water van Het Dok. Dat krijgt na een flinke opknapbeurt de functie van jacht- en binnenhaven. Aan de kade en het water kunt u straks heerlijk ontspannen, een terrasje pakken of jachten kijken die voor de deur aanleggen. Aan de andere zijde wandelt u zo naar de gezellige binnenstad van Vlissingen. 

Het woonprogramma van Ketelmakerij is zeer divers en bestaat uit 60 woningen en 26 appartementen. De verkoop van fase 1 is in volle gang. Er zijn nog enkele stoere Kadewoningen over met uitzicht op Het Dok. De verkoop van fase 2 is in volle gang en bestaat uit de volgende gevarieerde woningtypen:

  • 7 eengezinswoningen aan een groot plein waar de kinderen veilig kunnen spelen (D)
  • 16 eengezinswoningen met heerlijke tuin op het zuiden (A1)
  • 1 bijzondere woon-werkwoning met een zee aan ruimte(A1)

Daarnaast komen er 10 ligplaatsen beschikbaar in de nieuwe jachthaven, exclusief te koop voor bewoners van de Ketelmakerij. De woningen in Ketelmakerij liggen sfeervol als een carré rondom het gezamenlijk binnenterrein. Dat is de plek waar u straks uw auto parkeert en vanwaar u uw woning of appartement bereikt. De ontsluiting van het terrein ligt aan De Willem Ruysstraat en is uitsluitend bedoeld als privé terrein voor bewoners. 

Meer weten over de woonoppervlakten en ligging van deze woningen? Klik op onderstaand kaartje om deze te vergroten.

De verkoop van fase 1 en 2 is in volle gang, vraag bij de makelaar naar het beschikbare aanbod.

Blijf op de hoogte van de voortgang en informatie en meld u aan als geïnteresseerde!

Woningtypen